Aktuális híreink

A vasárnapi istentisztelet felvétele megtekinthető ITT

Fűtés, világítás

Az energia árak megemelkedése miatt, a templomban a világítás korlátozására kerül sor. Amíg van elég természetes fény, addig nem használunk sem az altemplomban, sem a templomtérben feleslegesen világítást. Kérjük a gyülek...

Read More...

Szerdán (09.21.) 18:00-kor Biblia óra lesz az altemplomban. Időst, fiatalt egyaránt szeretettel várunk!

Az istentisztelet továbbra is 10:30-kor lesz. Vasárnap (09.25.) ebben az időben várjuk a gyülekezetet. Az istentiszteletet Bedekovics Péter helyettes lelkipásztor fogja tartani.

Az istentiszt...

Read More...

Az istentisztelet továbbra is 10:30-kor lesz. Vasárnap (09.18.) ebben az időben várjuk a gyülekezetet. Az istentiszteletet Bedekovics Péter helyettes lelkipásztor fogja tartani. Ez a vasárnap egyben családi vasárnap is lesz, a Vörösmarty Mihály Református Általános Iskola 5. évfolyamának szolgálatát...

Read More...

Az istentisztelet továbbra is 10:30-kor lesz. Vasárnap (09.11.) ebben az időben várjuk a gyülekezetet. Az istentiszteletet Barta Károly korábbi helyettes lelkipásztor fogja tartani.

Az istentisztelet előtt 9:30-tól kóruspróba, minden énekelni vágyót szeretettel várunk!

Read More...

Szeptember 4-én vasárnap 10:30 órai kezdettel, tanévnyitó istentiszteletünket tartjuk! Az elsős gyermekek, és az új iskolai tanárok fogadalamotétele lesz. Szeretettel várjuk elsőseinket, szüleiket, tanárainkat!

Az istentisztelet előtt 9:30-tól énekkari próba is lesz!

Read More...